Cornbread

Amerikansk majsbrød


Ingredienser

  • 115 g smør
  • 65 g brun farin
  • 2 spsk honning
  • 1 æg
  • 240 g kærnemælk
  • 125 g hvedemel
  • 125 g majsmel (grov eller fin)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Smelt smøret og bland det med brun farin og honning
  2. Tilsæt æg og pisk det sammen til en ensartet masse
  3. Tilsæt kærnemælk og pisk det sammen
  4. Bland hvedemel, majsmel, bagepulver og salt sammen, og kom det sammen med de andre ingredienser
  5. Pisk det sammen dog uden at piske det alt for meget
  6. Kom dejen i små smurte forme, eller i en stor form (evt. en forvarmet støbejernspande)
  7. Bag ved 200° i 20-25 minutter indtil brødet er gennembagt og skorpen er gylden og sprød