Baby Back Ribs er det amerikanske navn for det vi herhjemme kalder Kamben. Her bliver de til en lækker mør og saftig BBQ-udgave.
Ingredienser
- 1-1,5 kg. kamben
- 4 spsk. paprika
- 4 spsk. brun farin
- 2 spsk. sennepspulver
- 1 spsk. oregano
- 1 spsk. løgpulver
- 1 spsk. hvidløgspulver
- Lidt chilipulver
- 1 spsk. salt
- Peber
Fremgangsmåde
- Bland alle krydderier sammen, og fordel det overalt på kambenene.
- Vakumpak benene, og lad dem trække i køleskabet i nogle timer, eller natten over.
- Tilbered benene sous vide ved 61,5° i 48 timer.
- Tag benene ud af poserne, og giv dem røg i ca. ½ time.
- Smør dem herefter med en god BBQ sauce over det hele.
- Tilbered dem til sidst på grillen, eller i ovnen på 150° i ca. 15 min.
Yderligere inspiration: http://www.seriouseats.com