Sprøde kyllingestykker som i de amerikanske sydstater
Ingredienser
- 500 g kyllingeinderfiletter
- 2 spsk paprika
- 1 tsk peber
- 2 tsk løgpulver
- 2 tsk hvidløgspulver
- 1 spsk oregano
- ½ tsk cayennepeber
- 2,5 dl kærnemælk
- 1 spsk salt
- 300 g mel (halvdelen fin majsmel?)
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk salt
Fremgangsmåde
- Bland paprika, peber, løgpulver, hvidløgspulver, oregano og cayennepeber
- Pisk kærnemælk sammen med salt og 2 spsk af krydderiblandingen
- Bland kyllingestykkerne i og lad det hele trækker i køleskabet natten over
- Bland mel, bagepulver og salt sammen med den resterende krydderiblanding
- Tilføj 4 spsk af marinaden til melblandingen
- Vend kyllingestykkerne i melblandingen til de er helt dækkede
- Fritér kyllingestykkerne ved 175 ° til de er gyldne og sprøde
Prøv: https://youtu.be/rDEBw-P9Mu4?si=LxfWmY24ZeQaWS49