Chicken Tenders

Sprøde kyllingestykker som i de amerikanske sydstater


Ingredienser

  • 500 g kyllingeinderfiletter
  • 2 spsk paprika
  • 1 tsk peber
  • 2 tsk løgpulver
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk oregano
  • ½ tsk cayennepeber
  • 2,5 dl kærnemælk
  • 1 spsk salt
  • 300 g mel (halvdelen fin majsmel?)
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Bland paprika, peber, løgpulver, hvidløgspulver, oregano og cayennepeber
  2. Pisk kærnemælk sammen med salt og 2 spsk af krydderiblandingen
  3. Bland kyllingestykkerne i og lad det hele trækker i køleskabet natten over
  4. Bland mel, bagepulver og salt sammen med den resterende krydderiblanding
  5. Tilføj 4 spsk af marinaden til melblandingen
  6. Vend kyllingestykkerne i melblandingen til de er helt dækkede
  7. Fritér kyllingestykkerne ved 175 ° til de er gyldne og sprøde

 

Prøv: https://youtu.be/rDEBw-P9Mu4?si=LxfWmY24ZeQaWS49