Boneless chicken wings

Lækre amerikanske kyllingestykker med sauce


Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst
  • 150 g mel
  • 50 g majsstivelse?
  • 2 tsk bagepulver?
  • 10 g salt
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 2 tsk paprika/røget paprika
  • Peber
  •  1 æg
  • 2 dl mælk

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebrysterne i tern
  2. Bland mel, salt, hvidløgspulver og paprika i en skål
  3. Pisk æg og mælk sammen i en anden skål
  4. Dyp hvert kyllingestykke i æggen/mælken, og derefter i melblandingen
  5. Gentag paneringen så hvert stykke bliver dobbeltpaneret
  6. Sæt evt. kyllingestykkerne i kølebskabet indtil de skal bruges, eller frys dem ned
  7. Fritér kyllingestykkerne ved 190° indtil de er gyldne
  8. Pensl eller bland stykkerne med en god BBQ suace