Ret fra Hawaii
Ingredienser
- 300 g Sushiris
- 400 g frisk tun eller laks
- 200 g pillede edamame
- 2 gulerødder
- 100 g tynde sukkerærter
- 2 avocadoer
- Wonton dej (eller tortillachips)
- Teriyaki Mayo (se opskrift)
- Poke sauce eller soya
Fremgangsmåde
- Frys fisken i min 24 timer. Tø den op og skær den i mindre stykker
- Skyld risene grundigt
- Kom risene i en gryde med 5 dl vand, og bring det i kog. Skru ned på svar varme, og lad risene koge stille og roligt i 10 minutter. Sluk for varmen og lad dem trække indtil de er næsten afkølet.
- Gulerødderne skrælles i tynde strimler, der skæres i mindre stykker
- Sukkerærterne skæres i mindre stykker
- Avocado skæres i tynde skiver
- Anret skålen med ris i bunden med mayo ovenpå. Lav en lille bunke med hver ingrediens, og afslut med yderligere mayo, poke sauce og friteret Wonton dej eller tortillachips.