Poké Bowl

Ret fra Hawaii


Ingredienser

  • 300 g Sushiris
  • 400 g frisk tun eller laks
  • 200 g pillede edamame
  • 2 gulerødder
  • 100 g tynde sukkerærter
  • 2 avocadoer
  • Wonton dej (eller tortillachips)
  • Teriyaki Mayo (se opskrift)
  • Poke sauce eller soya

Fremgangsmåde

  1. Frys fisken i min 24 timer. Tø den op og skær den i mindre stykker
  2. Skyld risene grundigt
  3. Kom risene i en gryde med 5 dl vand, og bring det i kog. Skru ned på svar varme, og lad risene koge stille og roligt i 10 minutter. Sluk for varmen og lad dem trække indtil de er næsten afkølet.
  4. Gulerødderne skrælles i tynde strimler, der skæres i mindre stykker
  5. Sukkerærterne skæres i mindre stykker
  6. Avocado skæres i tynde skiver
  7. Anret skålen med ris i bunden med mayo ovenpå. Lav en lille bunke med hver ingrediens, og afslut med yderligere mayo, poke sauce og friteret Wonton dej eller tortillachips.