Sprøde kyllingelår

Sprøde kyllingelår som man får dem i USA, her tilberedt sous vide først


Ingredienser

  • 4 hele kyllingelår
  • 200 g mel
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk oregano
  • 1 spsk paprika
  • Peber
  • 5 dl. kærnemælk

Fremgangsmåde

  1. Fjern skindet fra kyllingelårene, og skær dem i over- og underlår
  2. Krydr dem med salt og kom dem i en sous vide pose og tilbered dem ved 70° i ca. 4 timer
  3. Lad dem køle lidt af, og gem saften fra posen til en sovs
  4. Bland mel med krydderierne, og tilsæt 2-3 spsk kærnemælk til melblandingen
  5. Vend kyllingelårene i melblandingen til de er helt dækkede
  6. Dyp dem i kærnemælk og kom dem tilbage i melblandingen til de er dækkede igen, og lad dem efterfølgende stå og trække lidt
  7. Fritér dem ved 190° til de er gyldne og sprøde

 

Prøv: https://youtu.be/rDEBw-P9Mu4?si=LxfWmY24ZeQaWS49