Baby Back Ribs

Baby Back Ribs er det amerikanske navn for det vi herhjemme kalder Kamben. Her bliver de til en lækker mør og saftig BBQ-udgave.


Ingredienser

  • 1-1,5 kg. kamben
  • 4 spsk. paprika
  • 4 spsk. brun farin
  • 2 spsk. sennepspulver
  • 1 spsk. oregano
  • 1 spsk. løgpulver
  • 1 spsk. hvidløgspulver
  • Lidt chilipulver
  • 1 spsk. salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Bland alle krydderier sammen, og fordel det overalt på kambenene.
  2. Vakumpak benene, og lad dem trække i køleskabet i nogle timer, eller natten over.
  3. Tilbered benene sous vide ved 61,5° i 48 timer.
  4. Tag benene ud af poserne, og giv dem røg i ca. ½ time.
  5. Smør dem herefter med en god BBQ sauce over det hele.
  6. Tilbered dem til sidst på grillen, eller i ovnen på 150° i ca. 15 min.

Yderligere inspiration: http://www.seriouseats.com