Lækre amerikanske kyllingestykker med sauce
Ingredienser
- 500 g kyllingebryst
- 150 g mel
- 50 g majsstivelse?
- 2 tsk bagepulver?
- 10 g salt
- 1 tsk hvidløgspulver
- 2 tsk paprika/røget paprika
- Peber
- 1 æg
- 2 dl mælk
Fremgangsmåde
- Skær kyllingebrysterne i tern
- Bland mel, salt, hvidløgspulver og paprika i en skål
- Pisk æg og mælk sammen i en anden skål
- Dyp hvert kyllingestykke i æggen/mælken, og derefter i melblandingen
- Gentag paneringen så hvert stykke bliver dobbeltpaneret
- Sæt evt. kyllingestykkerne i kølebskabet indtil de skal bruges, eller frys dem ned
- Fritér kyllingestykkerne ved 190° indtil de er gyldne
- Pensl eller bland stykkerne med en god BBQ suace