Perfekte hjemmelavet burgere
Ingredienser
- Burgerboller (se opskrift)
- 900 g hakket oksekød (ca. 20 % fedt) (hak det gerne selv af fx tykkam)
- 50 g æg
- Salt og peber
- Ost
- Burgerdressing (se opskrift)
- Hovedsalat
- Tomat
- Evt. bacon
Fremgangsmåde
- Bag burgerbollerne
- Bland hakket oksekød med æg
- Form bøffer på 150 g i en burgerpresser, og krydér dem med salt og peber
- Kom bøfferne i fryseren med bagepapir eller mellemlægspapir i mellem dem, indtil de er helt frosne
- Tilbered bøfferne sous vide i ca. 30 min ved 56°
- Tag bøfferne op og lad dem hvile lidt inden de steges kort på hver side (tilføj en skive ost til sidst)
- Lav burgerdressingen
- Halvér burgerbollerne og steg dem på indersiden i lidt smør på panden
- Byg burgerne med bolle, burgerdressing, bøf med ost, hovedsalat og tomat (evt. bacon)