Burger

Perfekte hjemmelavet burgere


Ingredienser

  • Burgerboller (se opskrift)
  • 900 g hakket oksekød (ca. 20 % fedt) (hak det gerne selv af fx tykkam)
  • 50 g æg
  • Salt og peber
  • Ost
  • Burgerdressing (se opskrift)
  • Hovedsalat
  • Tomat
  • Evt. bacon

Fremgangsmåde

  1. Bag burgerbollerne
  2. Bland hakket oksekød med æg
  3. Form bøffer på 150 g i en burgerpresser, og krydér dem med salt og peber
  4. Kom bøfferne i fryseren med bagepapir eller mellemlægspapir i mellem dem, indtil de er helt frosne
  5. Tilbered bøfferne sous vide i ca. 30 min ved 56°
  6. Tag bøfferne op og lad dem hvile lidt inden de steges kort på hver side (tilføj en skive ost til sidst)
  7. Lav burgerdressingen
  8. Halvér burgerbollerne og steg dem på indersiden i lidt smør på panden
  9. Byg burgerne med bolle, burgerdressing, bøf med ost, hovedsalat og tomat (evt. bacon)