Lækker chokolade dessert, der her er suppleret med sprøde vaniljekager, saltkaramel og hindbær.
Ingredienser
Chokoladekuppel
- 200? g mørk chokolade
Lys chokoladecreme
- 4 dl piskefløde
- 250 lys chokolade
- 1½ blad husblas
Tilbehør
- Sprøde vaniljekager
- Saltkaramel
- Hindbær
Fremgangsmåde
Chokoladekuppel
- Temperér chokoladen og fyld den i kuppelforme
Lys chokoladecreme
- Læg husblassen i blød i koldt vand i ½ time.
- Hak chokoladen fint.
- Opvarm fløden til kogepunktet og tag den af varmen.
- Tilsæt chokoladen til fløden, og rør til den er smeltet.
- Vrid husblassen og kom den i chokoladefløden, og rør til den er smeltet.
- Sigt blandingen op i en skål, og sæt den i køleskabet i minimum 3 timer.
- Pisk den kolde chokoladecreme luftig, og fyld den i de støbte chokoladekupler.
Tilbehør
- Små sprøde vaniljekager (se opskrift)
- Saltkaramel (se opskrift)