Dekonstrueret kartoffel- og tatarmad

En anderledes anretning af et stykke smørrebrød med kartoffel og tatar


Ingredienser

Til 4 personer

  • 300 g Aspargeskartofler
  • 300 g okseinderlår (oksemørbrad kan også bruges)
  • Rugbrød
  • Smør
  • 300 g friterede løg (se opskrift)
  • 4 friterede æggeblommer (se opskrift)
  • Estragonmayo (se opskrift)
  • Brønkarse

Fremgangsmåde

  1. Kog kartoflerne i saltet vand i 5-10 minutter, og lad dem derefter trække i vandet indtil de er møre. Afkøl dem herefter.
  2. Hak kødet fint, og rør det sammen med salt og peber
  3. Skær rugbrødet i små tern, og steg dem sprøde i smøret
  4. Tilbered de friterede løg, friteret æggeblomme og estragonmayo
  5. Saml retten med alle komponenterne, og drys evt. med friskrevel trøffel