Kagekugler

Hjemmelavede romkugler med kagerester, dog uden rom/romessens, hvilket så bare gør dem til kagekugler.


Ingredienser

  • 700 g kagerester (fx 300 g chokoladekage, 170 g wienerbrød og 220 g brunsviger (marcipan))
  • 50 g kakao (kan udelades hvis der bruges chokoladekage)
  • 100 g Nutella
  • Et nip salt
  • ½-1 dl fløde
  • Kokos eller krymmel

Fremgangsmåde

  1. Kageresterne smuldres i en skål og blandes godt sammen
  2. Tilsæt kakao, Nutella og salt
  3. Tilsæt fløde indtil konsistensen er passende. Den skal være klistret men fast.
  4. Lad kagemassen hvile i køleskabet i minimum 2 timer, eller gerne natten over
  5. Tril kagemassen til kugler og rul dem i krymmel eller kokos
  6. Opbevares i køleskabet eller fryseren