Forskellige varianter af kokostoppe eller kokosmakroner.
Den med æg og marcipan
Ingredienser
- 100 g kokosmel
- 25 g marcipan
- 50 g sukker
- 1 nip salt
- 1 æg
- Chokolade
Fremgangsmåde
- Blend kokosmelet helt fint i en minihakker
- Riv marcipanen og bland det med kokosmelet, sukker og salt
- Tilsæt æg og rør det godt sammen
- Lad massen hvile i køleskabet i mindst 1 time
- Form toppene som kegler, og bag dem ved 180° varmluft i 10-12 minutter til de er let gyldne
- Når de er afkølede dyppes bundene i tempereret chokolade, og sættes på bagepapir
- Drys med lidt flormelis, eller opbevar dem i køleskab eller fryser
Den med kondenseret mælk
Ingredienser
- 1 dåse kondenseret mælk
- 250 g kokosmel
- 1 spsk vaniljesukker
- 1 nip salt
- Chokolade
Fremgangsmåde
- Bland kondenseret mælk, kokosmel, vaniljesukker og salt godt sammen
- Lad massen hvile i køleskabet i mindst 1 time
- Form toppene som kegler, og bag dem ved 180° varmluft i 10-12 minutter til de er let gyldne
- Når de er afkølede dyppes bundene i tempereret chokolade, og sættes på bagepapir
- Drys med lidt flormelis, eller opbevar dem i køleskab eller fryser