Små hule brød, der kan fyldes efter ønske.
Ingredienser
- 108 g lunken vand (37°)
- 7 g gær
- 2 g sukker
- 235 g tipo 00 mel
- 2 g salt
- 27 g smeltet smør
- Flagesalt
Fremgangsmåde
- Bland vand, gær og sukker indtil gæren er opløst.
- Tilsæt mel, salt og smeltet smør.
- Ælt dejen godt (5 – 10 min).
- Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 30 min.
- Stil dejen i køleskabet natten over.
- Del dejen i to og rul den tynd ud (ca. 2 mm).
- Stik/skær dejen ud i firkanter i den ønskede størrelse.
- Drys med lidt flagesalt.
- Bag dem i ovnen (gerne på en pizzaplade) ved 230° i 6 minutter, indtil de puffer op.
- Afkøl på en rist
Brødene kan opbevares i en lufttæt beholder.
Når brødene skal bruges kan der prikkes hul i bunden, så de kan fyldes med den ønskede creme.