Skillet Chocolate Chip Cookie

Stor amerikansk Chocolate Chip Cookie bagt i en støbejernspande


Ingredienser

  • 115 g smør
  • 50 g sukker
  • 100 g brun farin
  • 1 æg
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 190 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 180 g chokoladeknapper

Fremgangsmåde

  1. Smelt smøret i en støbejernspande (ca. 25 cm)
  2. Tag panden af varmen, tilsæt sukker og brun farin og rør det sammen
  3. Lad det afkøle i 5-10 minutter og tilsæt derefter vaniljeekstrakt og æg, og rør det sammen
  4. Bland mel, bagepulver og salt, og rør det ind i dejen
  5. Bland chokoladen ind i dejen (gem ca. 20 g)
  6. Fordel dejen jævnt i panden ud til kanterne, og kom det resterende chokolade på toppen og tryk det let ned i dejen
  7. Bag kagen i panden ved 180° i 20-25 min
  8. Lad den afkøle i ca. 10 minutter før den serveres, evt. med is til