Sprøde kyllingelår som man får dem i USA, her tilberedt sous vide først
Ingredienser
- 4 hele kyllingelår
- 200 g mel
- 1 tsk salt
- 1 tsk løgpulver
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk oregano
- 1 spsk paprika
- Peber
- 5 dl. kærnemælk
Fremgangsmåde
- Fjern skindet fra kyllingelårene, og skær dem i over- og underlår
- Krydr dem med salt og kom dem i en sous vide pose og tilbered dem ved 70° i ca. 4 timer
- Lad dem køle lidt af, og gem saften fra posen til en sovs
- Bland mel med krydderierne, og tilsæt 2-3 spsk kærnemælk til melblandingen
- Vend kyllingelårene i melblandingen til de er helt dækkede
- Dyp dem i kærnemælk og kom dem tilbage i melblandingen til de er dækkede igen, og lad dem efterfølgende stå og trække lidt
- Fritér dem ved 190° til de er gyldne og sprøde
Prøv: https://youtu.be/rDEBw-P9Mu4?si=LxfWmY24ZeQaWS49