Vanilla Sponge Cake

Luftig og svampet vaniljekage, bagt på 1 minut i mikrobølgeovnen.


Ingredienser

Ca. 8 kager

  • 4 æg
  • 26 g mel
  • 90 gram sukker
  • Kornene fra 1-2 vaniljestænger

Fremgangsmåde

  1. Pisk alle ingredienser godt sammen.
  2. Fyld dejen i en ½ liter sifonflaske, og lad med 1? eller 2? patroner.
  3. Sifonflasken kan opbevares i køleskab
  4. Prik hul i bunden af et lille papkrus, samt 3 huller i siden tæt på bunden.
  5. Fyld papkrusset ca. halvt op med dej, og bag den for fuld effekt i mikrobølgeovnen i ca. 1 minut.
  6. Tag papkrusset ud, og når det er kølet lidt af, kan kagen skæres forsigtig ud.
  7. Gentag punkt 4-6 med én kage af gangen.

Kagerne er nu klar.
De kan evt. laves til sprøde kager i ovnen. Bræk evt. kagerne i små stykker, og tør/bag dem i ovnen ved 70° i ca. 1 time, eller dehydrer dem ved 50° i 2-3 timer.