Luftig og svampet vaniljekage, bagt på 1 minut i mikrobølgeovnen.
Ingredienser
Ca. 8 kager
- 4 æg
- 26 g mel
- 90 gram sukker
- Kornene fra 1-2 vaniljestænger
Fremgangsmåde
- Pisk alle ingredienser godt sammen.
- Fyld dejen i en ½ liter sifonflaske, og lad med 1? eller 2? patroner.
- Sifonflasken kan opbevares i køleskab
- Prik hul i bunden af et lille papkrus, samt 3 huller i siden tæt på bunden.
- Fyld papkrusset ca. halvt op med dej, og bag den for fuld effekt i mikrobølgeovnen i ca. 1 minut.
- Tag papkrusset ud, og når det er kølet lidt af, kan kagen skæres forsigtig ud.
- Gentag punkt 4-6 med én kage af gangen.
Kagerne er nu klar.
De kan evt. laves til sprøde kager i ovnen. Bræk evt. kagerne i små stykker, og tør/bag dem i ovnen ved 70° i ca. 1 time, eller dehydrer dem ved 50° i 2-3 timer.